Hoppa till innehåll

Vadeco Fashion Group

Min tillvaro är faktiskt inte så fasligt stressig just nu. Visst har jag att göra och visst borde jag göra mer än det jag gör, men är det inte alltid så? Imorse stannade jag hemma hela förmiddagen för att jag hade ont i halsen och var trött. Missade visserligen två föreläsningar, men det är skönt att kunna avgöra själv hur man vill göra. Har läst det som togs upp i den ena och ska snart läsa den andra… då måste det väl vara ok. :)

Annars har dagens stora händelse varit ytterligare ett lagerbesök i Tornby. Denna gång var det Vadeco Fashion Group som tog emot oss, mig och Björn. De är grossister inom krimskrams, för att använda ett lite negativt klingande men ganska passande samlingsord. :) Vi pratade med lagerchefen och en tjej som plockade och packade ordrar. De var jättesnälla och tillmötesgående och det var ett intressant besök. Tyvärr blir det nog ändå att vi får hitta på en del i slutändan eftersom inget av lagren vi studiebesökt legat särskilt nära den verksamhet vi inriktar oss mot egentligen.

(Vi fick förresten inte alls ut hemtentan igår. Det stod fel datum i informationen. Tyckte väl att en månad lät ganska generöst…)

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *