Femma i marknadsföring!

Har precis kommit hem efter en grundlig grillning hos marknadsföringsexaminatorn. Det var munta för tre personer samtidigt, frågorna ställdes till en bestämd person och sedan fick de andra komplettera. Meningen var att det skulle ta en halvtimme, men vi drog över nästan en kvart, mest för att han skulle grilla mig för att se om jag förtjänade en femma… och det gjorde jag tydligen. Lite roligt att han påpekade att ingen fått femma under förmiddagen, men två av oss som muntade nu fick det (två femmor och en fyra blev det).

Jag känner mig så där härligt “nu kan jag pusta ut för nu är det över”. Det är skönt. Vad som är mindre skönt är att det är psykologitenta redan på fredag, så det är dags att börja plugga nu på en gång. Man vill ju softa när man har varit duktig och tentat…

Det är trevligt att bli påmind om att jag faktiskt är bra på att läsa in teoretiska saker, om de inte är alltför tekniska. :) Det mesta på högskolan har ju annars varit åtminstone i viss mån praktiskt, eller teori kring väldigt praktiska och tekniska saker.

Får väl hoppas att jag är bra på att läsa in psykologi också. Är ju till och med ämnesansvarig för psykologin i projektgruppen, så det vore trevligt om det gick bra.

Har lite ont i halsen. Har inte tid att bli sjuk…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *