Psykologiångest

Argh. Tenta imorgon… det är tråkigt att plugga psykologi. Nåja, jag går runt hemma hela dagen idag, så jag ska väl inte klaga. Har fått en del pluggat samt sett en film och ett avsnitt Sex and the city… Nu håller jag på och lagar mat och sen måste jag nog ut och ta lite luft innan jag pluggar vidare.

Igår var det alltså studienämndskickoff med gratis mat på Herrgår’n. Trevligt! Alltid spännande att se vad man får för vegetarisk mat och den här rätten var onekligen… tja, annorlunda. :) Ett tunnbröd med en ganska intetsägande grönsaksröra inuti. Runt det en gegga med massor av champinjoner. Svampgeggan var mumsig, tunnbrödshistorien rätt okej fast inte så spännande.

Imorrn efter tentan ska vi börja med datorsimuleringen som ska vara klar alldeles för snart… tänk vad skönt om man kunde få vara ledig ett tag varje gång en sak (t.ex. marknadsföringsmunta och psykologitenta) blir avklarad. Drömma kan man ju… nåja, jag får nog vara lite ledig i helgen i alla fall tror jag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *