Hoppa till innehåll

Ögon

Har precis varit hos optikern och fixat nya linser – eller beställt i alla fall, jag har så starka att de inte brukar finnas i lager. Till min stora förvåning tyckte optikern att allt såg ganska bra ut, jag som är så van att bli utskälld för att jag använder linser för mycket och för dåligt. Hon tyckte ju iofs att jag borde försöka använda glasögon oftare… hmm, jaja.

På hemvägen insåg jag att jag i år firar 10 år med kontaktlinser. Jag är fortfarande tillräckligt ung (24) för att 10 år ska kännas som en ganska lång tid och det känns lite svindlande att faktiskt kunna prata om vad jag gjorde för 10 år sedan… Det har man inte alltid kunnat göra. 20 år blir genast värre, jag har inte så tydliga minnen från när jag var 4… fast mina tidigaste minnen kommer från tidigare än så. Det tidigaste är kanske när jag nästan drunknade ute på landet… jag plaskade runt i vattnet och halkade ner i en lerig grop som liksom sög fast mig… mamma tror att jag var typ ett år gammal eller så. Märkligt att man kan minnas det.

För att återvända till ögon så såg jag en fullkomligt vidrig löpsedel på stan idag… “Kvinna krossade småbarnspappas öga i bråk om barnvagn” och så var det BILD på ögat… ajjjjjj!! Kolla Aftonbladets artikel.

Annars… tisdag och onsdag tillbringade jag hemma, i tisdags lyckades jag vara ganska duktig och arbeta med projektets datorprototyp en hel del, men igår gick det sämre. Jag fastnade totalt i spelet RuneScape, som är ett äventyrsspel online där man springer runt i en medeltida 3D-värld och utför uppdrag. Dessutom kan man interagera med andra spelare och det är MÅNGA som spelar RuneScape. Jag förstår det, det är väldigt lätt att fastna! Många quests är gratis att spela och jag TROR nog att det ska räcka, men blir man sugen på mer får man tillgång till minst lika mycket till för $5 i månaden… Testa gärna spelet och springer du på Emelink i värld 42 så är det jag. :)

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *