14 månader och nån jäkla fest

Idag firar jag och Jonas 14 månader tillsammans! Wee! Vi har ätit pannkakor, som vanligt.

Idag fick vi två brev som egentligen skulle till andra personer, samt en tidning som skulle till tjejen som bodde här förut. Grattis posten, bra jobbat. :)

Jag fick en idé idag när jag cyklade hemåt nerför märkesbacken och fick en Schlagettidning i handen. Alla dessa studentfester kommer ju igen varje år… det är ytterst sällan det händer något annorlunda som inte försöker bli en tradition. Därför blev jag sugen på att dra ihop en festkommitté, vars enda uppgift ska vara att ordna en enda fest, som bara ordnas en enda gång. För att ytterligare avdramatisera det hela skulle man kunna kalla festen “nån jäkla fest”, festkommittén “nån jäkla festkommitté”, affischera “vill du gå på nån jäkla fest eller?”, sälja “en jäkla biljett till nån jäkla fest” och göra långsmala tygmärken med bara textraden “ett jäkla märke som är ganska långt och från nån jäkla fest”. Nån som är på?

Har även gjort en uppmärksam drake idag, den är söt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.