Hoppa till innehåll

Långväga besök & fel på sidan…

Idag pluggar jag etik… det går väl i ärlighetens namn sisådär bra. :) Jonas är på IKEA med Tomas och Carolina som är på besök från Oskarshamn. Förhoppningsvis kommer han hem med en fotpall till vår fåtölj, det ska verkligen bli skönt. Ikväll blir det VilleValla Pub och kravall på Kårallen. Misstänker att det blir riktigt kyliga promenader dit, det är kallt ute!

Jag fick förresten veta idag att min “få mail när jag uppdaterar”-funktion inte har fungerat att anmäla sig till. Jag tyckte inte att det var konstigt att anmälningar inte kom in eftersom jag inte trodde att någon skulle vara intresserad (jag gjorde funktionen mest för att Jonas vill veta när jag uppdaterar), men det var alltså även på det viset att ett litet slarvfel i koden gjorde att adresserna inte lagras. Har du anmält dig men inte fått mail ska det alltså funka om du registrerar om dig nu!

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *