Hoppa till innehåll

Ted Bundy

En intressant dramatiserad semi-dokumentär om Ted Bundys hemska liv och leverne. Bundy är alltså en amerikansk seriemördare som mellan 1974-79 mördade och våldtog fruktansvärt många kvinnor.

Det som framförallt är läskigt är att han verkar så välanpassad; han studerar, är väldigt charmig och social, är engagerad inom politik och har en flickvän. Vem som helst kan alltså vara seriemördare!

Man får veta litegrann om Bundys förvirrande uppväxt, men det känns inte som att filmen gör något försök att förklara hans beteende, vilket hade varit intressant. Den innehåller många obehagliga scener och det är intressant att få veta mer om Bundy, men som vanligt med den här typen av film är det svårt att veta vad som är sant och vad som är påhittat av filmskaparna.

FilminfoIMDB: Ted Bundy
Regissör: Matthew Bright
År: 2002
Omdöme (1-5): 3
Publicerat iFilm

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *