Första advent!

Nu är det första advent, jag har lussebullar på jäsning, lägenheten är adventsmysfixad och Jonas är hemma igen. Han ligger och sover nu, men jag får väl se till att tvinga upp honom för att tända första ljuset i staken, äta nybakade lussekatter och (inköpta) pepparkakor och dricka glögg lite senare…

Har pysslat och fixat mest hela dagen… klockan är redan över fyra och jag har inte pluggat någon kalkylering än. Får väl se till att göra det… måste bara pensla lussebullarna med ägg och grädda dem… Hmm, undrar om man borde äta någon MAT idag också..?

Skönt att ha sötisen hemma igen… fast det var ganska mysigt när han ringde under gårdagen och berättade hur mycket han tycker om mig också. :)

Lussebullsbak!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *