Hoppa till innehåll

Bang, Bang, You're Dead

Efter att Trevor fejkat ett bombattentat mot skolans fotbollslag är han den ständigt misstänkte när någonting dåligt händer. Varningssignalerna hopar sig; han håller sig för sig själv, han gör en film om att mörda mobbare och så vidare. En lärare övertalar honom att spela huvudrollen i en pjäs om en massmördare, à la Columbine, vilket ger honom möjlighet att analysera sig själv och sitt destruktiva beteende. Vad är det som får en människa att gå över gränsen och mörda andra? Filmen tar upp ett aktuellt ämne och blir ett inlägg i debatten. Den känns äkta, hemsk och tragisk som den är.

FilminfoIMDB: Bang, Bang, You're Dead
Regissör: Guy Ferland
År: 2002
Omdöme (1-5): 4
Publicerat iFilm

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *