Julmarknad, etisk nästan-femma och fin robot

I söndags firade Jonas och jag andra advent och myste hela dagen! Strosade runt på marknad i Gamla Linköping, adventsfikade hemma och kollade på dokumentär om Charles Manson… det sista kanske inte lät så mysigt, men vi är ju lite insnöade på seriemördare just nu. :)

Idag fick vi etiktentaresultaten. Åter igen har jag ett poäng ifrån femma… Åter igen var det ingen i klassen som faktiskt fick femma. Jag hade bästa resultatet i alla fall. :)

…och idag blev det plötsligt roligt med robotbygget, eftersom roboten vid sista testningen fungerade riktigt fint! Vi är så bra..! :) Nu har vi flera dagar på oss att göra finjusteringar och onödiga finesser. :)

Nu ska jag skriva rapport, korrläsa rapport och sen kommer Norpan hit och visar film för mig…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *