Hoppa till innehåll

Jag har fått en australiensare!

Wee! Fick just mail om att jag ska vara fadder för en australiensisk utbytesstudent i vår, en Adam. Det ska bli spännande! Jag vet inget mer om honom ännu, men skickade precis ett mail. Inväntar svar med spänning.

Roboten var för övrigt stygg idag. :(

Och angående filmen igår så kom Norpan hit med projektor och hela kittet och visade Final Fantasy på vår vägg ute i vardagsrummet. Lyxigt att kunna sitta i soffan och kolla film. Filmen var väl inte strålande handlingsmässigt, men den är rolig att ha sett. Datoranimerad ju. Ganska snyggt, men mänskliga skådespelare funkar bättre… kul att försöka komma på vad som inte ser äkta ut i de olika scenerna.

Publicerat iFilm

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *