Hoppa till innehåll

Charles Manson Superstar

Ganska taffligt gjord dokumentär från 1989 om seriemördaren Charles Manson. Tycker tyvärr att den innehåller för lite direkta fakta för att vara intressant och alldeles för mycket intervju med en helhispig Manson som flummar runt och snackar skit, ideligen upprepandes den mycket störande frasen ”you dig what I’m saying”. Ganska pro-Manson, man får intrycket av att han själv egentligen inte gjorde någonting illa alls. Man blir såklart nyfiken på att veta mer om Manson och hur pass sant detta kan vara, men jag tycker nog att filmen borde ha klarat av att informera mig betydligt mer. Kanske skulle jag ha gillat den bättre om inte kvalitén var dålig och jag inte somnat någon minut mitt i, men det är ingen idé att fundera kring. :)

FilminfoIMDB: Charles Manson Superstar
Regissör: Nikolas Schreck
År: 1989
Omdöme (1-5): 2
Publicerat iFilm

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *