Planer för hemsidan

Jag hinner inte göra allt jag vill göra med hemsidan… men jag kan väl få tänka på det i alla fall? Jag har massor av planer! Nu när Jonas inte är med på Fotodagar längre vill jag integrera den med min egen sida och göra ett automatiskt uppdateringssystem, så att jag inte måste pilla i html-filer och med ftp-klienter, vilket känns lite förlegat. :)

Dessutom vill jag göra en sida om mina resor och sånt, kanske en om en framtida plan som ännu inte riktigt är officiell :), få in lite mer gammalt material som jag brukade ha på sidan kanske och… massor!

Tänk om man hade tid!

Jaja. Nu får jag sluta tänka på det här, det kan bli hur mycket som helst annars… Hinner kanske uppdatera fotodagboken idag i alla fall, det var pinsamt länge sedan och jag har några bilder på lager.

Idag blev förresten vår robotbil godkänd. Den klarade av att följa linjen, alldeles själv… För den som är nyfiken såg det ut så här när roboten körde testbanan. Filen är väldigt stor, så jag plockar nog ner den snart… men några dagar till från idag lär den finnas kvar.

Nu är det bara tävlingen på torsdag kvar, beträffande vår vän roboten… sen ska den bli småbitar igen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *