Hoppa till innehåll

Varför bloggar alla plötsligt?

Varför finns det så många bloggar?

Varför ser alla likadana ut?

Hamnar man på en bloggsida tycks man kunna traska vidare bland nya bloggar ända in i oändligheten… och de är ju så lika! Varför är det trendigt att blogga? Varför hittar inte folk på egna hemsideskoncept?

När jag började skriva nätdagbok, på den gamla goda tiden, då var det minsann inte så hypat och mainstreamat… jaa, sanna mina ord, det var bättre förr. :)

Nejmen allvarligt… det ska bli intressant att se hur länge de orkar hålla på, alla dessa trendbloggare…

Själv är jag för övrigt uppe i fem år nu.

Måste säga att jag själv föredrar en vanlig jäkla hemsida med simpel dagboksfunktion och vettig presentation av människan bakom och hans/hennes intressen. Snart spyr jag på alla bloggverktyg out there!

Men visst, det är väl bra att folk skriver på nätet… jag bara orkar inte intressera mig riktigt för en standardutformad blogg…

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *