3dje gången gillt

Idag gjorde vi 3dje försöket att fika på Steve’s coffee. Den här gången fick vi faktiskt ett bord till oss 3, jag, Jonas och Emma (Jonas syster). Ganska 3vligt, men rökigt och inte bästa alternativet.

3 gånger hamnade jag på Akademibokhandeln under dagens julshopping. Jag tror jag ska anse mig färdig med julklappsinköpet nu. Det blev pyssliga saker till brorsans 3 barn, 3 liknande paket till farfar, pappa, John & Ullis, nästan 3 paket till mamma (fast bara två) och fler än 3 till Jonas… fast bara 3 köpta idag när jag tänker efter.

3 robotar kom före oss i dagens robottävling. Fyra tävlade…

3 hål är nu lagade i mina dyra strumpbyxor, två av dem fixade jag under robotpresentationerna i förmiddags.

På 3dje sidan av mitt antagningsbesked som låg i brevlådan idag står att jag är antagen till kursen pragmatisk programmering i vår. Den ges på 3djedelsfart, får jag även veta.

Det är o3vligt att jag har gått och blivit sjuk.

Ikväll skulle jag ha skrivit färdigt intern-PM, men jag orkar inte…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *