Hoppa till innehåll

Sjuk och efter…

Jag är sjuk! Jag börjar bli lite piggare nu, mest hostig bara… fast i fredags var jag riktigt trött, sov nästan hela dagen då jag egentligen skulle ha skrivit intern-PM. Sen var jag såklart tvungen att gå på Barbaphesten på kvällen så att jag var både sjuk och bakfull på lördagen… inte mycket åstadkommet då heller alltså, men idag skrev jag äntligen färdigt PMet.

Barbaphesten var skoj… Jonas cykel är trasig, så vi gick till festen. Hann inte till någon förfest utan drack lite öl själva, men det var helt okej. När vi kom fram hade folk redan ätit huvudrätten, men det gjorde inte så mycket. Det var skoj i alla fall…

Jag har tenta på tisdag och har inte pluggat någonting alls. Ska man orka börja ikväll…? *gäääsp* Klockan är 18.30 och vi har inte adventsmyst ännu, däremot har vi ätit pannkakor eftersom vi fyller 15 månader idag!
Hur som helst så ligger jag väldigt efter i planeringen… jag räknade med att lägga åtminstone hela idag och imorrn på tentaplugg.

Har förresten börjat läsa Harry Potter, som Ellinor lånade ut till mig. Har läst ut första boken och kommit en liten bit i andra. De är ganska bra, men jag håller inte med den som sade att Rowling är bättre än Roald Dahl. Dahl är kung!

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *