Hoppa till innehåll

Änglagård

Hemma på jul kan man roa sig med att titta på de filmer som går på TV… den här har jag sett förut, såklart, men inte skrivit om på den här sidan.

De flesta svenskar känner nog till Änglagård, så jag tycker mig inte behöva beskriva den så noga. Hur som helst, den är bra och man drar på smilbanden ett par gånger. Många karaktärer spelas väldigt bra och även om det är överdrivet ibland så ger det nog en ganska bra bild av insnöat byliv…

FilminfoIMDB: Änglagård
Regissör: Colin Nutley
År: 1992
Omdöme (1-5): 4
Publicerat iFilm

2 kommentarer

  1. Ika Ika

    När det gäller Änglagård tycker jag för ovanlighetens skull att uppföljaren är bättre än den första filmen. Detta kan iofs ha att göra med att jag såg änglagård – andra sommaren först, men jag tycker att den är ljuvlig, i första hand för personporträtten – och i första hand för bifigurerna. Rut är t.ex. en favorit…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *