Hoppa till innehåll

Lite hemlängtan…

Åhh vad jag är trött på föräldrarnas värdelösa dator. Inte har de en Windowsskiva heller… i så fall hade jag åtminstone kunnat ominstallera skiten och ta bort allt onödigt skräp.

Idag har mamma och jag varit på stan i lilla Nyköping, tänka sig va, att annandagsrean startar fast det är söndag. Affärerna har verkligen mycket mindre sortiment här än i Linköping… så nej, vi hittade inte direkt något. Åhléns var snälla nog att ha mina nyfunna favorittrosor i rätt storlek, så nu blev det två par till. Jag köpte de sista i Linköping.

Mammas favoritskoaffär hade stängt, så vi ska väl dit igen. Jag får faktiskt lov att erkänna att jag verkligen behöver nya vinterskor. Annars brukar mamma och jag vara lite oense om vad jag behöver när vi går på stan… suck.

Jag saknar Jonas och känner på mig att jag skulle få mer bra saker gjorda, och dessutom ha roligare, om vi var i Linköping nu i stället. Vad ska jag göra här ända till på torsdag? Plugga Analys A såklart… men… åh. :/

Och Jonas lever loppan i Oskarshamn såklart… jaja, kanske har han tid att prata med mig snart, åtminstone. Jag vill också ha roligt. Jaja, ska läsa lite i The da Vinci Code nu… bara halva kvar, eller så.

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *