Hoppa till innehåll

Cabin by the Lake

Den andra av två filmer Jonas och jag hyrde under vår slappdag i Oskarshamn. Precis som den första var denna ingen större hit, men jag tyckte i alla fall att den var betydligt bättre… fast kanske bara i jämförelse med den första, vem vet…

Hur som helst så handlar den om en manusförfattare som skriver en skräckfilm om en man som dränker vackra flickor och samlar dem i sin ”undervattensträdgård”, som han sköter om varje dag. Manuset dröjer och agenten blir otålig. Författaren svarar att han fortfarande har lite research kvar att göra… och det visar sig såklart att manuset är väldigt verklighetsbaserat.

Det finns intressanta inslag och det är en ganska härligt äcklig idé med ”trädgården”. Men det är ingen jättebra film… helt okej att se, men inget jag verkligen rekommenderar.

FilminfoIMDB: Cabin by the Lake
Regissör: Po-Chih Leong
År: 2000
Omdöme (1-5): 3
Publicerat iFilm

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *