Hoppa till innehåll

The Prophet's Game

Jonas och jag hyrde den här filmen när vi slappade i Oskarshamn… och den var verkligen inte alls bra. Se den inte! Det lät ganska spännande; människor drogs in i ett spännande spel, The Prophet’s Game, som tyvärr visade sig vara lite tråkigare än de tänkt sig. De fick gåtor att lösa, vars svar var en känd men avliden person. Till slut blev svaren namnen på levande personer, men personerna var inte levande länge till… Och svarade man fel ett visst antal gånger tillhörde man snart själv de icke längre levandes skara.

…men nej, usch och fy. Kasst. Sämsta mordscenerna någonsin, till exempel. Det går inte att ta den tillräckligt på allvar för att tycka att den är spännande.

FilminfoIMDB: The Prophet's Game
Regissör: David Worth
År: 1999
Omdöme (1-5): 1
Publicerat iFilm

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *