Hoppa till innehåll

Fight Club

Vad kan man ge den annat än högsta betyg? Den ÄR snygg, snygga hintar om en snygg vändning. Sånt gillar jag. Av någon anledning gillade jag den inte lika mycket första gången jag såg den, men det berodde nog dels på att jag var trött och dels att jag tyckte det var obehagligt med slagsmålsscenerna… Jag fattar fortfarande inte alls grejen med att grabbarna i filmen pucklar på varandra helt frivilligt. Kanske kunde förstå om det var litegrann, men de blir ju verkligen skadade! En manlig instinkt, kanske..? Jag hade ju faktiskt mer tålamod än Jonas när det gällde att plocka bär. :)

FilminfoIMDB: Fight Club
Regissör: David Fincher
År: 1999
Omdöme (1-5): 5
Publicerat iFilm

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *