Hoppa till innehåll

Integraler och schemakrockar

Nej, jag har inte pluggat särskilt mycket idag… och nu är klockan 22.30 och jag känner mig hiskeligt trött så fort jag försöker göra något tråkigt… kanske ingen idé att försöka åstadkomma mer just nu. Men jag måste i alla fall säga att trots att det inte blev jättemycket idag så känns det mycket bättre nu. Jag har kommit in i gemet igen, hajar integrerandet igen… löste en massa fina integraler med alla möjliga skumma regler och variabelsubstitutioner. Litegrann finns det allt kvar nånstans i bakhuvet sen i augusti, då jag egentligen borde ha klarat tentan… Hoppas att det går bra att plugga resten av veckan. Tenta på måndag… argh!

Har lagt in EFIT-bilderna från nyår nu. Vill hemskt gärna lägga in foto.dagar här under helenas.dagar nu eftersom det inte är någon vits att ha en separat fotosida nu när inte Jonas riktigt är med längre… men det blir en massa jobb och jag ska i alla fall inte börja innan tentan! Får försöka lova mig själv det…

Kollade upp mitt schema… börjar 17 januari och GIVETVIS har jag två kurser som ALLTID tycks vara schemalagda samtidigt. Tre tillfällen redan första veckan krockar. Jättetrist! Den ena kursen är en obligatorisk kurs som jag egentligen inte vill läsa, den andra är en som jag valt själv och är lite nyfiken på. Jag vill inte offra föreläsningar av den “roliga” kursen till förmån för den “tråkiga”, men jag antar att det får bli så ibland. Jättejättejättetråkigt. Varför kan inte scheman bara FUNKA?!

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *