Hoppa till innehåll

Nyårshelgen

Sådär, då var jul och nyår över för den här gången då. Hemsidan ser ut som den gjorde innan – jag tycker mycket bättre om den så här. Egentligen borde den väl ha fått ett helt nytt utseende, men nu fick det bli den här varianten ett tag till. Jag brukar ju ha dem ganska länge…

Hur som helst! I torsdags åkte jag till Oskarshamn och fick en mysdag med älsklingen innan vi satte igång att fira nyår. Vi gick på stan och Jonas shoppade kläder, vilket han väl gör ungefär en gång per år, så det var ju en stor händelse. Det var på en lågprisaffär, så han fick tre par byxor, tre t-shirtar, två slipsar och en slipshängare för 1000 spänn. Helt okej. Och jag har redan klagat över en av tröjorna, så nu är det dags att vara tyst om den saken. Det mesta var jättefint! :)

Helt apropå ingenting, det är jobbigt när man kommer på småsaker som man jättegärna hade velat skriva i dagboken, men som man glömde… och det är inte mycket som egentligen känns tillräckligt viktigt för att påpekas några veckor i efterhand…

På nyårsafton plockade vi upp Tobias och Veronica, som kom långväga ifrån bara för att festa med oss hos Tomas. Jag var jätteglad över att Veronica ville komma och fira nyår med mig igen! Vi shoppade lite mat och traskade sedan hem till Tomas för att äta lunch… och det hela gled mer och mer över i traditionellt nyårsfirande, det vill säga inmundigande av alkohol och väldigt god mat. Trevligt! Det var EFIT-dag också, så mina bilder dyker upp så fort jag ansett mig ha tid… jag har ju egentligen tentapluggspanik just nu! Måste verkligen komma igång med analyspluggandet.

Lördagen blev slapp… Veronica åkte vid fem och innan dess åt vi pizza nere på stan i Oskarshamn. Innan Jonas och jag promenerade hemåt hyrde vi två filmer – The Prophet’s Game och Cabin by the Lake. Ingen av dem var bra… men det var mysigt att slappa och kolla film i alla fall.

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *