Hoppa till innehåll

Många bäckar små…

…blir en stor å, kanske rentav en flodvåg. Jag har just skänkt en hundralapp till ”Flodvågornas offer” via Röda Korsets katastrofhjälpsida. Även om jag är fattig student har jag faktiskt råd och det har säkert du också, man kan även t.ex. skänka 30 kronor via sms.

Jag är bara så glad att det inte var jag som var där med min älskling… Det är verkligen hemskt att tänka på de som drabbats. Linköpingsgrabbarna är okej i alla fall… Mamma har en bekant i Thailand och vet inget än. Undrar om man känner någon mer som är där? Obehaglig tanke…

Nu är jag hemma i Linköping igen! Det är faktiskt riktigt skönt att vara här. Plötsligt fick jag så mycket att pyssla med att tiden bara springer ifrån mig – inte alls som i Nyköping där jag får alldeles för mycket tid till grubblerier, vilket ofta betyder att tänka på tråkiga saker.

Tvättar, packar, har just ätit, ska laga en tröja och packa ihop några affischer som jag ska ta med mig… imorrn bär det av till Jonas i Oskarshamn! Ska bli mysigt att få kramas igen!!!!!! (jag ogillar egentligen multipla utropstecken, men det SKA ju VERKLIGEN det…!)

Redan 21:00… ska upp ganska tidigt imorrn, men jag har ju planerat att se en film ikväll också. Värst vad tiden gick fort!

Jag har förresten köpt en fotpall och en medelstor kastrull på IKEA idag, eftersom jag fick skjuts hem av föräldrarna som skulle handla bänkskivor. Strålande!

Orkade inte ladda över några bilder till föräldrarnas dumma dator hemhemma, vi får väl se om jag hinner uppdatera fotodagboken ikväll också… annars blir det mycket bildpill efter nyår!

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *