Hoppa till innehåll

One Hour Photo

Robin Williams är underbar i en roll som berör. Han spelar den ensamme Sy som jobbar i ett fotolabb och roar sig med att titta på kundernas bilder. Särskilt familjen Yorkins familjebilder fascinerar honom; de visar allt han alltid velat ha. De ser ut att vara den perfekta familjen, ett stiligt par med en söt son. Sy blir mer och mer besatt av familjen och drömmen om att få tillhöra den, att få vara Uncle Sy… men är allt så underbart som han föreställer sig och vad händer när drömmen krossas?

Jag gillade verkligen filmen. Trots att Sy beter sig ganska obehagligt tycker man verkligen synd om honom, han vill ju bara ha en familj… Jag blev förvånad när jag läste en sågning av filmen; en person tyckte att Sy var för lågmäld och inte gjorde tillräckligt hemska och bisarra saker. Just det tycker jag är BRA. Han är den snälle, olycklige farbrorn som det går snett för, ingen ond skurk. Mycket bra film!

FilminfoIMDB: One Hour Photo
Regissör: Mark Romanek
År: 2002
Omdöme (1-5): 4
Publicerat iFilm

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *