Hoppa till innehåll

I stället för att plugga

Jonas skickade just över 1266 bilder föreställande Garbage Pail Kids… skaplig samling. Jag kände igen nästan alla från serie 2 och många av de senare, även om jag inte orkade kolla på alla. Vilket påfund… Jo, jag har också samlat en gång i tiden, men inte lika fanatiskt som vissa andra. Minns en kille som gick omkring på skolgården med en halvmeterhög bunt bilder… man bara väntade på att han skulle tappa dem. :)

I förrgår hade jag filmkväll med Frida. Vi hyrde One Hour Photo, som visade sig vara riktigt bra. När den var slut började precis Edward Scissorhands på TV, så då såg vi den också. Mysigt.

Igår gick Jonas och jag en “liten” promenad på drygt två timmar. Jag fick inte ens skavsår av mina nya kängor, det är ju bra.

Jonas har kommit över en massa avsnitt av den väldigt roliga amerikanska TV-programmet “Whose line is it anyway?” som går ut på att fyra deltagare gör improviserade sketcher. Mycket lustigt att titta på, de är väldigt duktiga. Jag försöker komma på vad ett svenskt liknande program på 90-talet hette, nån som kan hjälpa mig? Inte Gäster med gester eller nåt, inte charader utan impro… inte Parlamentet heller. :) Eventuellt hade programledaren mörkt, krulligt hår… av någon anledning tänker jag på Adde Malmberg, men det är nog fel…

Jag bakade nyss scones, det blev en fin “frunch”.

Och mitt i allt detta ska man alltså plugga matte också… är dålig på att komma igång, desto bättre på att avbryta. Idag tänkte jag lära mig differentialekvationer.

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *