Hoppa till innehåll

Spelkväll, sittning, slö

Det blev en spelkväll i torsdags, med Björn, Kristoffer, Einar, Ellinor och David. Vi hann inte spela alla spel eftersom de tog mångdubbelt tiden som var angiven, men det blev i alla fall Kill Doctor Lucky och Natural Selection. Kill Doctor Lucky ser jag fram emot att spela om, Natural Selection blev lite långrandigt… men det var å andra sidan ganska kul att det var lite extremt, man var apor som sprang runt på en rymdstation och utförde uppdrag och kastade bajs på varandra. I Kill Doctor Lucky skulle man… döda dr Lucky! :)

I fredags var det alltså sittning med projektterminsfolket. Vår grupp hade förfest hos en av psykologkonsulterna vi haft, Gina. Sen bar det av till Flamman för mat och underhållning. Jag blev ganska onykter faktiskt… fick för mig att jag skulle åka hem väldigt tidigt och det är lite luddigt exakt varför… men hur som helst blev det så och stackars Jonas fick en inte alltför intelligent Helena på halsen. Igår var jag inte så fräsch heller… det ÄR tusan svårt att dricka lagom!

Får se om vi får nåt uträttat idag… ganska skönt att bara vara ledig. Imorrn börjar skolan igen…

Just det, Jonas och jag var på stan i torsdags innan spelkvällen. Vi har köpt nya bestick! Boston, hette de. Så himla skönt att ha seriösa bestick! Tidigare hade vi IKEAS med stora fula plasthandtag med bubblor i, men de har börjat falla sönder så mängden har ständigt minskat… så skönt att ha seriösa bestick i ett stycke!

Vi bytte vår kökstimer också. Jag köpte ju en till oss i julklapp och tanken var att den skulle sitta på kylskåpsdörren, men den var helt felkonstruerad, det stack ut metallbitar utanför magneten så den nådde inte att fästa på dörren… helt puckat. Köpte en dyrare men mycket bättre i stället. Bra, bra.

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *