Hoppa till innehåll

Projektet över + Jonas fick sin julklapp!

Nu är projektet slut! Vi ska bara lämna in rapporten till tryckning, några små saker som ska rättas till, jag antar att jag ska korrläsa litegrann, men annars är det slut, slut, slut! Det är så skönt! Jag var ordförande på slututvärderingen idag, eftersom jag är studienämndsrepresentant för tredje året i rad. Det var lite speciellt eftersom det brukar vara väldigt små grupper vi sitter i men nu var det alla som varit med i projektet, väldigt mycket folk. Mycket svårare att få igång snacket, men det gick väl hyfsat.

Jag fick en mycket efterlängtad avi i brevlådan idag! Äntligen kom Jonas julklapp som jag beställde den fjärde november… jag tyckte att jag var ute i god tid, men det blev en herrans massa strul med min beställning. Hur som helst, nu har vi tre nya spel att testa: Natural Selection (a prequel to Sucking Vacuum), Sucking Vacuum och Night of the Ill Tempered Squirrel. Dessutom har vi inte testat Kill Dr Lucky, som jag köpte för flera månader sedan. Får se om vi lyckas få ihop en liten spelkväll imorrn kanske.

Det här känns som en bra dag! Det är så skönt att projektet är över… Jag är jättetrött, men det gör ingenting, för nu ska jag vara ledig ända till på måndag!

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *