Hoppa till innehåll

Rosencrantz and Guildenstern are dead

En fyndig film om Rosencrantz och Guildenstern som bland annat försöker ta reda på varför Hamlet har blivit tokig. Dialogen är tuff och det är intressant att se en ny version av Hamlet… men jag misslyckades med att bli riktigt gripen och somnade dessutom mitt i, tyvärr. Sen var jag inte så sugen på att se resten, men gjorde det i alla fall efter att ha surfat runt och läst folks lovord på internet. Själv såg jag tyvärr inte riktigt den storhet de predikade om…

Fast egentligen har jag känslan av att jag missade något, att jag borde ha gillat filmen mer, så ju mer jag tänker på den desto mer vill jag se om den. Får ta och göra det… nån gång…

FilminfoIMDB: Rosencrantz and Guildenstern are dead
Regissör: Tom Stoppard
År: 1990
Omdöme (1-5): 3
Publicerat iFilm

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *