Hoppa till innehåll

The Forgotten

Den här filmen börjar väldigt intressant; det handlar om en mor som sörjer sin åttaårige son som dog i en flygkrasch. Efter ett tag upptäcker hon att alla materiella minnen av sonen är försvunna och hennes man och psykiatriker försöker övertyga henne om att sonen aldrig existerat, utan är en fantasi skapad av henne själv som bearbetning av traumat vid ett missfall.

Hade det stannat där, så att det verkligen varit ett rent psykologiskt drama, kanske det hade varit bättre… Nu flyr kvinnan, hittar en man i samma situation och så blir de jagade av alla möjliga och omöjliga varelser… Några av de mer spektakulära scenerna är faktiskt bra, eftersom det inte tillåts bli FÖR extremt, men jag hade nog ändå föredragit en mer lågmäld variant eller åtminstone en bättre förklaring.

Lite besviken på slutet alltså, men filmen var bitvis riktigt spännande.

FilminfoIMDB: The Forgotten
Regissör: Joseph Ruben
År: 2004
Omdöme (1-5): 3
Publicerat iFilm

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *