Duktig!

Idag har jag varit hemma hela dagen och gjort klart labb 2 i webprog-kursen. Skönt! Nu är det bara fyra kvar… Hoppas, hoppas, hoppas att inte den sista tar jättemycket tid. Jag vill få lite ro att börja med den andra programmeringskursen.

Dagen har alltså inte varit jättespännande… Jonas kom hem vid halv sju eller så varpå vi lade oss för att “kramas lite” vilket innebar att vi sov i ett par timmar… mindre strategiskt, men riktigt skönt var det. Nu är det nog dags att sova igen.

Hittade förresten en RIKTIGT riktigt hemsk sida med vidriga bilder på komplikationer vid bröstoperationer (kolla inte om du mår för dåligt av äckelbilder). Inte så glamoröst med silikonbröst alltid. Eww! Nej, jag är faktiskt inte sugen, trots att jag knappast kan stoltsera med särskilt maffiga bröst. Inte bara pga dessa bilder.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *