Kul men icke-produktivt veckoslut

De senaste dagarna har jag faktiskt haft en hel del kul, för ovanlighetens skull. :) Priset är såklart att jag inte har fått något som helst skolarbete gjort, men det hade jag inte räknat med heller. Ändå har man den där gnagande känslan… Jag som tyckte att jag började så himla duktigt i tid med lingvistikuppgiften och så plötsligt är det deadline på fredag.

I torsdags tillbringade vi kvällen på VilleValla Pub! Maria kom hit en sväng först och vi tittade på filmen Rebecca, som vi misslyckades med att se en gång förut. Sen blev det alltså pubkväll och det var roligt! Det blev väl ganska lagom mycket öl, men tyvärr gick det ju ändå åt en del pengar.

I fredags var vi sisådär lagom sega… jag gick upp lagom till mitt basgruppsmöte klockan ett, sen sällskapade jag hem med Malin eftersom hon skulle låna Jonas hårklippningssax och vi drack lite kaffe och så. Sen installerade jag mitt nya grafikkort! Grafikkortets anländande är för övrigt en historia för sig… dagen innan hade jag nämligen cyklat till Postcenter Mjärdevi (ganska långt och FRUKTANSVÄRD motvind) två gånger… en gång utan resultat, eftersom jag försökte hämta paketet men inte fick. Det var nämligen kolli 1/2 eftersom Jonas hade beställt en skärm också… som var för stor och tung för att jag skulle kunna hämta den på cykeln, så jag tänkte låta den bli ett senare problem. Men det gick alltså inte för sig… Lite senare stämde jag dejt med Jonas och en taxi på posten igen och då gick det i alla fall bättre. Hur som helst… det är en VÄRLD av skillnad att spela The Sims 2! Helt underbart! Jag var lite rädd att det skulle vara ett för tattigt grafikkort, men det är i alla fall fullt dugligt för Sims 2. Även Rollercoaster Tycoon 3 blev betydligt bättre… har börjat spela The Elder Scrolls III: Morrowind också, det är rätt snyggt men jag vet inte hur det skulle ha sett ut med gamla grafiken.

Det gick nästan bra att installera grafikkortet förresten… fast först ville det inte bli nån bild alls på skärmen. Det gick bättre när jag flyttade kortet till en annan PCI-plats. Märkligt.

I lördags var det spexpremiär! Linköpings studentspex gav alltså “Tsarligt begär” och Jonas har skrivit en sångtext. Det var roligt. Efteråt fick vi försöka slå sönder lite tid innan det var dags för premiärsittning. Den var också väldigt rolig och det var dans med liveband och allt. Seriöst! Vi kom inte därifrån förrän vid sextiden eller så och då hade ett ganska ordentligt snötäcke lagt sig över staden. I säng kom vi 07.30… lagom? Gårdagen ägnade jag nästan uteslutande åt att sova och spela datorspel…

…och idag är det alla hjärtans dag och vem hade anat att hela världen skulle tvätta idag?! Suck, jobbigt. Men vi kan inte skjuta upp det längre nu… strax dags att ta hand om eländet. Hoppas att det finns torkplats.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *