Hoppa till innehåll

X-sittning & mycket att göra

Igår var det sittning på HG för alla som var festerister förra året. Vi hade en liten förfest här innan. Det blev en ganska bra kväll med roliga gyckel och ett par trevliga återseenden. Tyvärr kunde jag inte skaka loss känslan av att jag borde göra saker… lyckades inte få något pluggat på hela dagen och idag har jag varit lite seg… och allt har gått dåligt! Jag förstod inte riktigt vad jag skulle göra i lab 5 och lab 6 tog flera timmar att bara få tag i koden, kompilera den och få igång allt… massa saker som skulle installeras. Det är visserligen bra saker, som jag kommer att ha nytta av i kursen pragmatisk programmering också, så lite av det kommer jag ha igen senare.

Jag borde hinna färdigt med webbprogrammeringslabbarna under den kommande veckan, men det känns omöjligt. Fan. Jag måste verkligen plugga tentor sen. Hur ska det gå? :/

Har säkert flera timmar kvar att lägga på realtidslabbarna också. Jag och Alex satt från 8-15 i fredags och åstadkom läskigt lite egentligen.

Ibland skulle det vara skönt att slippa vara sig själv en stund…

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *