Hoppa till innehåll

Exjobbsframläggning och hejdå dosan

Idag var vi på Antons exjobbsframläggning! Anton är Jonas gamla Stabenkompis och hans exjobb handlade om felrättande kod. Tyvärr trillade vi in fem minuter sent eller så, så vi missade väl den där bra introduktionen om vad det hela handlade om egentligen. Nu har jag i alla fall varit på min första exjobbsframläggning! Man måste ju gå på minst två. Onekligen intressant att se hur det gick till; det var ju faktiskt inte så farligt. En vanlig, soft presentation, ju. Med opponent, men åtminstone dagens opponent var väldigt snäll.

Vi fick en lapp i brevlådan idag. Det är tydligen snart dags att ta bort radonmätardosorna. Tänk att tiden går så fort, det känns som igår som de placerades här och jag tyckte att det var länge att inkräkta på vår inredningskonst i 2-3 månader.

Det går inte bra att labba. Vad tusan ÄR iB-IDE över huvud taget? Jag vet bara att jag inte får igång det…

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *