Inbundna böcker!

Under min ivriga väntan på reaböckerna jag beställt från bokus förvånar jag mig själv med att vara löjligt förtjust över att de är inbundna alla tre. Varför är det så speciellt?

Jag beslöt mig för att kolla upp det hela och det visar sig att, med undantag för en enda bok, har jag inte läst inbunden skönlitteratur sedan 2001. Bara pocket alltså. Fattigmansböcker, på-resande-fot-böcker.

Tack bokrean för att jag har råd att köpa inbundna böcker! Hoppas att de kommer snart och att jag kommer att få tid att läsa dem…

Det lustiga är att jag egentligen alltid har gillat inbundna böcker bäst och jag har brukat vara så där fånigt “bokkåt”, ni vet gå och peta på böckerna i min bokhylla, minnas de lästa, planera vilka jag ska läsa och vilka jag vill läsa om och sådär. Man blir inte lika bokkåt av pocketböcker.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *