Koda, koda, koda…

Weee! Idag kom mina böcker jag beställde från Bokus bokrea. Totalt 175 kronor och för det fick jag alltså:

Karin Fossums “Svarta sekunder”
Åsne Seierstads “Bokhandlaren i Kabul”
Peter Robinsons “I ondskans spår”

Roligt, men hur ska jag hinna läsa dem? Nåväl, på ett eller annat sätt lär det väl gå, till slut.

Den här veckan har jag i princip ägnat åt att programmera mer eller mindre jämt. Har suttit åtminstone till midnatt varje kväll, så det börjar bli lite segt… men jag vill verkligen bli färdig med dessa labbar så att jag kan plugga tentor sedan. Imorgon kommer jag i alla fall att få hjälp från Adam, min labkompis och tillika utbytesstudent-“fadderbarn”.

Uppgiften är att komplettera en halvfärdig “tamagotchi-farm” med en rad funktioner. Del ett av tre är klar, hoppas att resten löser sig. Det går inte så bra för mig, jag ägnar alldeles för mycket tid åt att bläddra runt bland kod och i API:et bara för att försöka förstå vad saker gör och var saker finns och tyvärr är det lättare sagt än gjort.

Alex och jag är åtminstone godkända på realtidslabbarna nu, gjorde klart dem i onsdags.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *