Hoppa till innehåll

Så drar bostadssökandet igång!

Ja, nu är vi officiellt bostadssökande i Göteborg! Jag har många gånger tidigare surfat runt på bostadssidor för att orientera mig lite och idag såg jag att det faktiskt fanns en hel del lägenheter med tillträde 1 juni. Nog för att jag har tenta den 9:e, men det vore fint att få boendet ordnat så fort det går och vi har ju faktiskt juni-juli hyresfritt här… så det GÅR att betala en junihyra.

Jag har anmält intresse på ett trettiotal lägenheter. Gärdsås, Hisingen, Partille… massa olika områden. Antar att det bara är att försöka anmäla sig till så många som möjligt, det är ju så grymt många sökande på varje att det inte är så stor chans att man får nåt.

Jag vill!

Jag är faktiskt lite förvånad att lägenheterna inte är dyrare i Göteborg. Kanske är det för att jag jämför med andrahandsuthyrning i Stockholm, vilket ju är det jag testat tidigare. Och så är ju studenthyrorna i Linköping onekligen ganska maffiga.

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *