Hoppa till innehåll

Klarade inte min deadline…

Jaha, det är väl bara att inse att lab 6, tamagotchifarmen, inte kommer att bli färdig idag. Jag kommer alltså bli tvungen att lägga den åt sidan till förmån för tentaplugg men hela tiden ha den hängande över mig som ett stort, mörkt orosmoln. Det känns inte så kul.

Jag och Adam skulle hårdsatsa i helgen, men det kom av sig lite vilket delvis beror på tråkigheter som hände i hans familj. Och sen beror det förstås på att vi inte vet hur vi ska göra… jäkligt trist.

Försöker ägna dagen åt lite tamagotchifarmsprogrammerande, lite analysplugg, lite lingvistikplugg. Allt känns trist och jobbigt… jag ville ju bli klar med labbandet idag!

Har studieflyktat lite genom att uppdatera min datorspelssida… jag vill spela Morrowind i stället för att plugga! Nåja, jag ska kanske leka med Daniel lite senare, bra att i alla fall ha någonting att se fram emot. Annars känns det nämligen rätt tungt just nu med fyra veckors konstant tentapluggande framför mig… :(

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *