Hoppa till innehåll

DÖMD-Gasque

Sådär, nu är DÖMD över för den här gången. Igår var det väldigt skönt att vakna pigg och fräsch medan alla runt omkring var bakfulla. Jag var ju inte med och festade i fredags. Idag däremot är jag lite bekymrad för att jag mår så bra just nu… Klockan är halv elva och jag har suttit uppe vid datorn ett tag, lite seg men nästan försumbart. Jag har den gnagande känslan av att det inte kommer att hålla i sig. Ska nog sova en stund till och när jag vaknar… hur kommer jag att må då? Huga!

Igår då alltså. Det blev inte direkt någon lång förfest eftersom det tog en stund innan folk åter var folk, så att säga. :) Men så småningom var vi i alla fall finklädda och traskade iväg till Kårallen. Fördrink, sittning med presentation av Stabens tema. David Batra uppträdde och var riktigt rolig. Det tog väl ett tag innan stämningen var riktigt på topp… men sen blev det bra. Vi var fula nog att sno kvarlämnat vin vid föräldrabordet när sittningen var slut. :) På eftersläppet gled jag runt sådär som man gör och pratade med en massa folk. En Enea-människa gjorde misstaget att dela ut drinkfribiljett till mig varpå jag haffade hans polare och förhörde honom om programvarutestning en lång stund. Uhm, jo, precis. :)

En rolig sak är att random människor tycks ha hört att jag ska flytta till Göteborg. Hur har de fått reda på det? Uppenbarligen tycker någon att det är intressant nog att föra vidare. Tihi. Eller så läser alla min nätdagbok i hemlighet förstås.

Kolla förresten gärna in hemma hos oss (edit: länken är borttagen, fungerar ej)! Gjorde sidan igår medan jag väntade på att folket skulle kvickna till. :)

Liftarcitat kommer någon annan gång…

2 kommentarer

  1. Mycket praktiskt när folk läser ens blogg, och sålunda har någorlunda koll på ens liv utan att man själv behöver tjata om det. Fast gäller i och för sig mest tråkigheter. Roliga nyheter är ju faktiskt överlag riktigt angenämnt att prata om.

  2. Åh, kul att få se hur det ser ut hemma hos er! Ser ut som Ryd på utsidan?! Fast jag är inte särskilt hemma i Linköping egentligen…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *