DÖMD-kravall

Det kändes lite bättre att ta resten av veckan ledigt för DÖMD efter att Adam gjort framsteg i webbprogrammeringslabben… nu ser det ut som att det inte är omöjligt att klara av den i alla fall! Härligt!

Kravall, ja. Både Jonas och jag hade skola till 17 och efter det åkte vi till Skäggetorp och handlade öl. På vägen träffade vi ett par DÖMD-veteraner från Lund som jag har lärt känna litegrann genom mitt engagemang i evenemanget (jag var med och arrangerade det förra året och var ansvarig för utsockneslagen). Det var en fin försmak på kalaset. :)

Vi hade inte direkt någon förfest på g, men det behövdes inte heller. Vi åkte hem och åt mat, tog en välbehövd tupplur och hällde sedan i oss öl till de två första avsnitten av “Vägen till Gyllenblå”, som jag alltså nu har på dvd. Underbart!

Kravallen sen var ganska kravall-artad. :) Det som mest stack ut var att brandlarmet gick och Kårallen fick utrymmas. Jag hängde då med diverse folk i Colosseum i stället, det gick bra det med.

Idag hade man kunnat gå på tintorunda och på HG och lite så… jag valde att ta det lugnt. Det lät så skönt att bara få gå hemma och pilla med saker, läsa och vila upp sig. Vad jag inte insåg, eller fick veta förrän precis innan det hela drog igång, var att Jonas skulle ha förfest här hemma. Så nu har jag suttit i fem timmar och väntat på att de skulle gå… för jag kunde verkligen inte göra någonting av det jag ville medan de var här. Omöjligt att läsa, t.ex., dels pga ljudet och dels för att min läsplats inte var tillgänglig. Har mest suttit och stirrat på min dator som ideligen misslyckats med att dra över Gyllenblå-dvdn till hårddisken (jävla läsfel!). Det var min lediga dag det. Fan, vilket slöseri.

Dagens Liftarcitat:
Fin mening:
“The problem is, or rather one of the problems, for there are many, a sizable number of which are continually clogging up the civil, commercial, and criminal courts in all areas of the Galaxy, and especially, where possible, the more corrupt ones, this.

The previous sentence makes sense. That is not the problem.
This is:
Change.
Read it through again and you’ll get it.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.