Apelsiner, Göteborgsplaner och städning

Varför ska det vara så svårt att köpa apelsiner?! Köpte nyligen fem stycken på Spar och fick slänga alla, fast det inte såg ut att vara något fel på dem. Men de var riktigt äckliga, med vita mögeldoftande prickar inuti. Bluärgh! Har hänt samma sak förut, med både apelsiner och clementiner. Snorbilligt är det ju inte direkt, så man förlorar både pengar och den annars trevliga smakupplevelsen.

Har varit hos studievägledaren idag och diskuterat min framtid. Det kommer nog att gå bra med Göteborgsflytten om jag bara kommer in på kurserna där. Ska härja lite med profilansvarige och se om hon gillar kurserna där, så småningom.

Har just städat hela lägenheten. Dammat, dammsugit och moppat, samt städat badrummet. Jag råkade gnälla om hur mycket jag hatar att tvätta, så vi gjorde en deal för kvällen: Jonas tvättar och jag städar. Funkar. Jag hatar verkligen att tvätta. Okej, det jag gjort nu är inte heller roligt men det är mycket lättare att skjuta upp så man behöver nästan aldrig göra det. :)

Och så missade jag visst Lithanianmiddagen/redaktionsmötet ikväll. Ajdå.

Dagens liftarcitat:
“Far out in the unchartered backwaters of the unfashionable end of the Western Spiral arm of the Galaxy lies a small unregarded yellow sun.

Orbiting this at a distance of roughly ninety-eight million miles is an utterly insignificant little blue-green planet whose ape-descended life forms are so amazingly primitive that they still think digital watches are a pretty neat idea.

This planet has – or rather, had – a problem, which was this: most of the people living on it were unhappy for pretty much of the time. Many solutions were suggested for this prolem, but most of these were largely concerned with the movements of small green pieces of paper, which is odd because on the whole it wasn’t the small green pieces of paper that were unhappy.

And so the problem remained; lots of the people were mean, and most of them were miserable, even the ones with digital watches.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *