Resident Evil: Apocalypse

Ettan hade sina fördelar, även om den var lite för fullproppad av klyschor för att riktigt imponera.

Tvåan… ja, vad ska man säga. Hade den ens någon handling? Det kändes verkligen mest som slagsmål mot det ena maffiga monstret efter det andra. De skulle rädda någon liten tjej också, iofs… och de små, små glimtar man faktiskt får av handling gjorde att jag hoppades på att i alla fall få ut något av filmen. Men… nej.

Jag tycker det är segt med oändliga fajtingscener med den balla hjälten som lätt slår ner alla som kommer i närheten, även om det råkar vara tjugo ondingar samtidigt. Och därmed är den här filmen inte något för mig.

Lite imponerad blev jag dock över att Millas klädsel nästan var lite praktisk. Men som vanligt var det inte mycket kvar av den i slutet av filmen. Ändå störde jag mig mer på tjejen som fajtades i tubtop, med axelhölster (heter det så) som borde ha varit ganska obekvämt mot huden. Och… hur bra sitter egentligen tubtoppar uppe under extrem action?

FilminfoIMDB: Resident Evil: Apocalypse
Regissör: Alexander Witt
År: 2004
Omdöme (1-5): 1

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *