Hoppa till innehåll

Lite om mycket

Det går inget vidare med labbandet… jag hade så gärna velat vara klar nu till nya perioden och till helgens festande (det är ju DÖMD!)… men vi hade gjort en av delarna, den med myran, på helt fel sätt. Gör om, gör rätt. Suck.

Måste dra igång mitt andra javaprogrammeringsprojekt också. Ska skriva en egen webbläsare i kursen pragmatisk programmering. Vill bli av med det första projektet och få ro att ta tag i det andra.

Men det blir mycket hur som helst… vi läser en maffig kurs vid namn Återkopplade linjära system nu. 7 poäng reglerteknik och matte. Ännu mera reglerteknik alltså. Vi har fortfarande inte fått tillbaka tentan i den förra reglerteknikkursen, jag vill veta om jag klarade mig!

Utöver linjära systemen och pragmatiska programmeringen ska jag läsa en gammal fysikkurs från ettan som jag inte har tagit. Dessutom ska jag tenta Analys A och Analys B. Känns som att jag har tillräckligt att göra. Pragmatiska programmeringen kommer att ta grymt mycket tid tror jag. Man skulle egentligen ha jobbat med den över hela terminen, fast jag ska börja nu eftersom jag inte hann i period 1.

Nu har jag djuice-abonnemang till min telefon förresten! Det första jag gjorde var att försöka avaktivera den irriterande röstbrevlådan… fick sitta i telefonkö till kundtjänst i en massa minuter men tjejen lovade i alla fall att stänga av röstbrevlådan under dagen. Men den är fortfarande igång… jaja, vi får väl se. Jag vill inte ha någon röstbrevlåda som det kostar pengar att ringa till, jag klarar mig alldeles utmärkt med att få “Missat samtal” registrerat i telefonen.

Jag fick mitt första brev från Brevkollektivet igår! Det var riktigt mysigt! Det var faktiskt nästan ännu roligare än jag trodde, inte för att det var ett spektakulärt brev på något sätt, men det var till mig! Det gör att det blir lite mer speciellt än att t.ex. läsa någons blog.

Idag har jag varit på promenad med Alex, den gamla kompisen jag sprang på häromdagen. Roligt! Oväntat, trevligt umgänge är onekligen en fin överraskning.

Jag har även varit på ett mindre trevligt besök på Kvinnohälsan. Givetvis var jag kissnödig när jag blev petad i och klämd på, mindre bekvämt. Nåja. Fick i alla fall prata lite om mina olustiga känslor angående mina p-piller. Hon hade flera teorier om grunden till min motvilja, bland annat att min biologiska klocka gör att jag omedvetet vill kunna bli gravid. :) Läskig tanke. Har jag en sån? Tick, tack, tick, tack…

Dagens liftarcitat:
“There was nobody around to see it except for some spectacularly stupid quadrupeds who hadn’t the faintest idea what to make of it, or whether they were meant to make anything of it, eat it, or what. So they did what they did to everything, which was to run away from it and try to hide under each other, which never worked.”

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *