Hoppa till innehåll

Glasspremiär och små framgångar

Igår ägnade jag mycket av dagen åt programmeringsprojektet. Efter ett tag hade jag så ont i ryggen att jag var tvungen att gå ut och gå lite. Det var underbart ute, alldeles vårigt och fint, över tio grader varmt! Jag hade till och med glasspremiär, det vill säga jag köpte årets första GB-glass. Det blev en Magnum Touch. Deras nya grej är tydligen sinnena. Ganska fånigt… eller framförallt är det irriterande att Magnum tycks vilja ta över världen hela tiden. Allvarligt, de enda nya glassarna verkade vara olika Magnumsorter och en Spongebob Squarepants-glass. Åtminstone där jag handlade. SUCK! Kan de inte bara ge mig Red Dream och Black Fire tillbaka? Saknar dem… och den första varianten av Solero!

Hur som helst så gjorde jag faktiskt lite framgångar igår också. Nu rör myran på sig inom själva bondgården (nej, jag tänker inte förklara mer än så, det här är min nätdagbok och här får jag vara hur förbryllande jag vill!)! Fint, fint, men tyvärr går det inte att byta bild så att myran faktiskt går åt t.e.x höger när den svänger, utan i stället glider den liksom sidledes… irriterande. Och så blir programmet nästan oändligt slött, ännu mer irriterande. Suck! Men framsteg är alltid framsteg.

Roligt att Andreas tycker att det är skojigt att bli nämnd. Bäst att nämna honom igen. Hej Andreas, hoppas att du gillar:

Dagens liftarcitat:
“He got up again and wandered over to a computer screen. He pushed a few buttons. Little blobs started to rush around the screen eating each other.
“Pow!” said Zaphod, “freeeoooo! Pop pop pop!”
“Hi there,” said the computer brightly after a minute of this, “you have scored three points. Previous best score, seven million five hundred and ninety-seven thousand, two hundred and…”
“Okay, okay,” said Zaphod, and flipped the screen blank again.”

Publicerat iVardagsliv

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *