Unbreakable

När David är den enda överlevande efter en fruktansvärd tågolycka börjar han fundera på hur han kunde klara sig utan en skråma. När han tänker efter blir han osäker på om han någonsin varit sjuk eller skadad. I samma veva blir han kontaktad av en man med en sjukdom som försvagar hans skelett med ständiga benbrott till följd. Två män med helt motsatta problem, alltså. Vilka är de egentligen, vad är det för speciellt med dem? Finns det en anledning till att de inte känner att de hittat sin plats i världen..?

Jo, de hittar sina roller på slutet. :)
Klart sevärd film, men jag hade velat ha vissa grejer annorlunda.

FilminfoIMDB: Unbreakable
Regissör: M. Night Shyamalan
År: 2000
Omdöme (1-5): 4

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *