Hoppa till innehåll

Klarad tenta och Visit

Weeee! Idag fick jag mail om TTIT62-tentan (realtidsprocesser och reglering). JAG KLARADE DEN! Så ooootroligt skönt! Nu slipper jag skriva ÄNNU en extratenta den här perioden. Den låg dumt dessutom, 10 juni, vilket dels är sent och dels dagen efter min fysiktenta.

Internet har varit nere större delen av igår och lite då och då tidigare pga bytet av leverantör som berör alla med studentuppkoppling. Nu är det Utsikt som tillhandahåller tjänsten och alla fick välja mellan Visit och Wasadata som ISP. När jag efter många misslyckade försök åter testade om uppkopplingen var igång visade det sig att bytet ägt rum. Fick välja leverantör direkt på skärmen utan något krångel (tja, förutom det då att uppkopplingen lade av titt som tätt under registreringen) och det blev Visit, mest på känsla. Hörde några prata positivare om det än om Wasadata. Känns inte som att det spelar jättestor roll hur som helst, vi flyttar ju snart.

Jag och Frida jobbade vidare med inlämningsuppgifterna idag och blev i alla fall klara med ettan, men fastnade på sista deluppgiften på tvåan. Reder förhoppningsvis ut det på lektionen imorgon. Vi behöver båda nästa vecka till att plugga Analys A, därför vill vi hinna både ettan och tvåan klart nu (det är tänkt en per vecka annars).

Dagens Liftarcitat:
The Hitchhiker’s Guide to the Galaxy has, in what we laughingly call the past, had a great deal to say on the subject of parallel universes. Very little of this is, however, at all comprehensible to anyone below the level of Advanced God, and since it is now well established that all known gods came into existence a good three millionths of a second after the Universe began rather than, as they usually claimed, the previous week, they already have a great deal of explaining to do as it is, and are therefore not available for comment on matters of deep physics at this time.”

Publicerat iVardagsliv

2 kommentarer

  1. Kom ni på nått smart på inlämningsuppgift 2.2?? Vore snällt om du ville dela med dig ;)
    annars grattis till tentan!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *