Hoppa till innehåll

Godkänd lab, Nogger Black & Isolation Years

Weee! Nu är jag och Adam äntligen godkända på webbprogrammeringslabben, “tamagotchifarmen”. Så skönt, så skönt! Jag har börjat dra igång mitt nya projekt lite smått, jag ska alltså programmera en egen webbläsare! Har kommit så långt som till en idé och uppladdning av logga och slogan på kurshemsidan! Har orienterat mig lite mer också, men inte åstadkommit så mycket konkret ännu.

Igår delade GB ut gratis glass i skolan. Jag åt två Nogger Black, glassen som påstås vara rasistisk. :) Jag tyckte att den var god, men jag gillade verkligen Black Fire mer, lakritsglassen som fanns 1996 eller något sådant. De tar bara bort mina favoritglassar hela tiden. :( Mest kritisk är jag till konceptet att göra nya varianter av gamla glassar. Magnumhistorien är ju bara för mycket. Magnum… och nu Nogger? Jösses. Lönar det sig verkligen så otroligt mycket mer med välkända namn? Personligen tycker jag att det är mer spännande med nya glassar. Hur tråkig är inte Magnum nuförtiden? De nya sorterna erbjuder inte mycket överraskning.
En till grej som hade varit fint med Nogger Black är bättre glass… den var ju ganska blaskig. Magnum har i alla fall oftast gräddigt god glass.

Igår var jag och Jonas på Herrgår’n och åt nachos och tittade på Isolation Years som spelade där. Länge sedan jag var på konsert. Det var jättemysigt att stå där och bli omhållen av Jonas, särskilt när de spelade låtar från den gamla skivan. Hann inte riktigt lyssna in oss på den nya innan det var konsertdags.

Och förresten så har vi beställt en router nu, så förhoppningsvis kommer våra internetproblem att lösa sig. Vi kommer att behöva den i Göteborg också, så det är en investering för framtiden. Den har “printserver” också, så att vi kan dela skrivaren ordentligt, inte skicka allt som ska skrivas ut till min dator som nu.

Dagens liftarcitat:
“The ships hung in the sky in much the same way that bricks don’t.”

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *