Dum dag…

Usch. Idag har jag jobbat och jobbat och jobbat utan att åstadkomma någonting. Hur svårt kan det vara att kompilera ett testfall? SUCK.

Är rejält trött på det här nu… kan det inte bli sommar snart så jag får komma härifrån? Jag trivs verkligen inte här längre och kan bara hoppas att jag kommer att trivas bättre i Göteborg.

Jag och Jonas var ute på promenad i vårsolen idag i alla fall, det var mysigt. Åt glass, jag testade den nya Solero. Åter igen upprörd över att GB inte har några nya glassar utan nya versioner av gamla. Ursprungliga Solero (som nu är borttagen, precis som alla andra nya bra glassar…) är fortfarande oöverträffad.

Blöööööööööööööööhh. <- så kul känns allt... Dagens liftarcitat:
“Ford hurled himself at the door of the editor-in-chief’s office, tucked himself into a tight ball as the frame splintered and gave way once again, rolled rapidly across the floor to where the gray crushed-leather sofa was and set up his strategic operational base behind it.

That, at least, was the plan.

Unfortunately the smart gray crushed-leather sofa wasn’t there.

Why, thought Ford, as he twisted himself around in midair, lurched, dove and scuttled for cover behind Harl’s desk, did people have this stupid obsession with rearranging their office furniture every five minutes?”

En kommentar

  1. Stackars! Imorgon blir en bättre dag! *tror*

    Vår balkong är faktiskt långt ifrån perfekt, även om den är stor, i söderläge och har trevligt räcke med liten glasruta i, för det kommer åt att blåsa så hiskeligt. Rätt skönt har det i alla fall varit i helgen, för solen värmer så underbart. Och jag har ätit min första mjukglass (och andra och tredje Nogger Black -fast jag håller verkligen med om att själva glassen borde vara gräddigare- den här veckan) och tävlat i konstiga lekar på stan… :)

    Nu är jag så trött att det nästan är brottsligt att sitta uppe, så godnatt!

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *