Hoppa till innehåll

Speldag och pannkaksdag

Äsch vad lite jag får gjort jämt… Jobbigt. Till råga på allt gick nästan hela måndagen åt till att må konstigt. Kanske var det inte så fina ägg jag ätit, men jag vet inte riktigt. På kvällen hade vi i alla fall Daniel, Malin och Björn på besök och spelade Sucking Vacuum och Night of the Ill-Tempered Squirrel! Nu har vi äntligen spelat hushållets alla sällskapsspel. Det var roligt!

Idag har jag varit på stan och slängt ut pengar som jag egentligen behöver spara till sommaren… men jag behövde verkligen en jacka. Det blev en svart för 500 kr. Hade egentligen velat ha någon annan färg, men det fanns ingen bra. Röd hade varit fint, men det var omöjligt att matcha ihop de tillgängliga nyanserna med mina röda skor. Köpte en klänning på H&M för 98kr också, samt ännu en barntröja. Den här gången var jag 8-9 år gammal, det går framåt. Det var en ganska vanlig, ljusrosa t-shirt fast med lite vågiga kanter på krage och ärmar, à la spets.

Idag firar vi att vi varit tillsammans i 19 månader, jag och världens bästa Jonas! Har ätit pannkakor såklart.

Dagens liftarcitat:
“Is he [Arthur Dent] interested in nothing more than tea and the wider issues of life? Has he no spirit? Has he no passion? Does he not, to put it in a nutshell, fuck?

Those who wish to know should read on. Others may wish to skip on to the last chapter which is a good bit and has Marvin in it.”

En kommentar

  1. Hans Hans

    Ångrar mer och mer att jag inte valde att läsa Guiden på engelska, den verkar underbar :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *