Liftaren utläst

Nu har jag läst ut en av världens bästa böcker! Det innebär att det blir det sista liftarcitatet idag. Undrar vad jag ska läsa nu?

Idag har vi äntligen fått våran router! Det går att surfa från båda datorerna igen, phew! Däremot lyckas jag inget vidare med printservern som lovade att vi skulle kunna använda skrivaren från båda också… nåt märkligt strul med det. Suck. Borde sluta pula med det och plugga analys i stället, men man vill ju att det ska funka! Och jag ligger efter med mitt nätande efter de senaste dagarnas begränsade tillgång…

Annars… vi hade utvärdering av TTIT62 i morse, jag var ordförande. Näst sista utvärderingsmötet jag och Niklas behöver arrangera! Jag längtar verkligen tills terminen är slut. Tur att jag har en Jonas som kan trösta mig när jag tror att jag inte orkar stå ut…

Dagens liftarcitat:

Det blir två stycken, bara för att det är sista gången:

“For a long period of time there was much speculation and controversy about where the so-called ‘missing matter’ of the Universe had got to. All over the Galaxy the science departments of all the major universities were acquiring more and elaborate equipment to probe and search the hearts of distant galaxies, and then the very center and the very edges of the whole Universe, but when eventually it was tracked down it turned out in fact to be all the stuff which the equipment had been packed in.”

“It was a little like a pikka bird, only rather smaller. That is to say, in fact it was larger, or to be more exact, precisely the same size or, at least, not less than twice the size. It was also both a lot bluer and a lot pinker than pikka birds, while at the same time being perfectly black.”

En kommentar

  1. Det verkar som att vi var många som åt pannkakor i tisdags… :) Fast jag vet ju att ni hade en särskild anledning, grattis! När jag var liten (och inte så himla liten heller för den delen) åt vi pannkakor varje tisdag, för att mamma gärna ville slippa planera mat åtminstone en dag i veckan tror jag… Men det resulterade tyvärr i att jag inte är jätteförtjust i pannkakor längre, blivit lite less. Kan ju förstås också bero på att tillbehören inte är så roliga när man inte tål nästan några frukter eller bär heller…

    Elakt att bara visa jackan du inte köpte, tycker jag!!!

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *